Cutia automata de viteze si avantajele pentru soferi

Fie ca iti doresti sa iti schimbi masina pe care o conduci de multi ani de zile, fie ca vrei sa iti cumperi prima masina, atunci cand trebuie sa cauti un autoturism nou poti opta pentru cutie de viteze manuala sau pentru o cutie de viteze automata. Daca cutia de viteze manuala este intalnita la cele mai multe masini, trebuie spus ca in ultimii ani numarul masinilor care functioneaza pe cutie de viteze automata a crescut tot mai mult.

Ce trebuie sa stii despre masinile pe cutie automata de viteze?

Masinile care functioneaza pe cutie automata de viteze nu au pedala de ambreiaj. Acest lucru inseamna un plus de libertate pentru orice sofer atunci cand se afla la volan. In acelasi timp lipsa pedalei de ambreiaj reduce costurile cu revizia si reparatiile ambreiajului in cazul masinilor pe cutie manuala.

Un alt aspect al masinilor pe cutie de viteze automata este dat de plusul de confort. Soferul poate tine ambele maini pe volan atunci cand este in trafic. Iar pornirea de pe loc, chiar si pornirea in rampa, se realizeaza mult mai usor, acest lucru fiind un important plus in special pentru soferii incepatori.

Fiabilitatea foarte mare a cutiilor de viteze automate este un alt aspect de mentionat. Dar in acelasi timp, aceasta fiabilitate ridicata inseamna si o complexitate foarte mare a cutiei automate de viteze. Tocmai de aceea, atunci cand vorbim despre revizia tehnica a cutiei de viteze automata sau de reparatii cutii automate este indicat sa te adresezi unor specialisti in acest domeniu.

Pentru orice defectiune alege profesionistii in reparatii cutii automate

Atunci cand un sofer care are si experienta in a conduce o masina pe cutie automata simte ca ceva nu functioneaza in parametrii optimi este indicat sa treaca pragul unui service auto. Poti intampina probleme de ordin mecanic, electric sau hidraulic.Oricare dintre aceste probleme pot fi solutionate intr-un timp foarte scurt de mecanicii specializati in reparatii cutii automate.

Daca in urma cu ceva ani era greu sa gasesti astfel de mecanici, trebuie spus ca in prezent service-ul auto Automatic Gearbox din Bucuresti pune la dispozitia tuturor soferilor care conduc masini pe cutie automata de viteze o gama completa de servicii pentru revizia tehnica si reparatii cutii automate. Intreaga echipa de mecanici a acestui service auto s-a specializat in acest domeniu in urma cu multi ani, atunci cand masinile pe cutie automata erau inca o raritate pe soselele Romaniei.

Anticipand cresterea numarului de astfel de autoturisme, mecanicii de la Automatic Gearbox au urmat cursuri de specializare in reparatii cutii automate in tari din vestul Europei.Sunt pregatiti pentru a rezolva orice defectiune a cutiei de viteze, indiferent de brand-ul si modelul autoturismului.

Aceasta unitate de service auto specializata in reparatii cutii automate propune clientilor servicii de diagnoza gratuite si pentru care nu este necesara o programare prealabila. Odata identificata problema la cutia de viteze, in 24 de ore aceasta poate fi rezolvata daca vorbim de reconditionarea pieselor. In cazul schimbului de piese poate dura pana la 2-3 zile pana sa pornesti din nou la drum. Informatii complete poti gasi pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *