Descopera beneficiile microdermabraziunii cu pulbere de diamant

Tot mai multa lume apeleaza in ultimii ani la diferite proceduri pentru intretinerea aspectului fizic si pentru infrumusetare. In randul acestor proceduri regasim inclusiv tratamentele faciale. Aceste tipuri de tratamente estetice au drept obiectiv pastrarea unui ten cat mai ferm si cat mai tanar chiar si odata cu trecerea anilor, dar si rezolvarea anumitor probleme cu acneea, tenul gras sau ridurile.

In randul tratamentelor faciale profesionale regasim diferite metode si tehnici. Una dintre cele mai apreciate astfel de proceduri este microdermabraziunea cu pulbere de diamant. Pentru a beneficia de astfel de tratamente faciale Bucuresti, tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la un salon de infrumusetare profesional.

Ce presupune microdermabraziunea cu diamant?

Prin tehnica de microdermabraziune cu dischete cu pulbere de diamant se intelege una dintre cele mai moderne si inovative proceduri pentru a revigora si a reda luminozitatea tenului. Aceasta procedura este de fapt un peeling mecanic pentru care se foloseste pulbere de diamant pentru a exfolia intr-un mod controlat acele celule moarte de la nivelul pielii fetei.

Dincolo de indepartarea celulelor moarte, aceasta procedura contribuie inclusiv la eliminarea punctelor negre superficiale, la diminuarea excesului de sebuum, dar si la reducerea vizibilitatii semnelor ramase ca urmare a acneei.Microdermabraziunea cu pulbere de diamant este o tehnica complet non-invaziva si non-agresiva pentru ten.

In acelasi timp, atunci cand apelezi la aceasta procedura in cadrul unui salon de cosmetica unde poti beneficia de tratamente faciale Bucuresti, vei beneficia de stimularea regenerarii celulare prin sustinerea formarii de noi celule de elastina si colagen.Aceasta tehnica este un concept unic care aduce eficienta maxima in urma fiecarei sedinte de tratament.

Eficienta este data de pulberea foarte fina de diamant, pulbere care prin granulatia specifica are contributie in curatarea perfecta a tenului. Vorbim despre o pulbere care este hipoalergica, prin urmare avem in vedere un produs sigur pentru tratamentele faciale. Metoda de microdermabraziune este abordarea initiala in cadrul terapiilor cosmetice pentru regenerare celulara.

Profita de beneficiile microdermabraziunii cu diamant

Daca pana in acest moment nu ai apelat la tratamente faciale Bucuresti in cadrul unui salon de infrumusetare, poate ca a venit momentul sa te bucuri de beneficiile unice aduse de tehnica microdermabraziunii cu pulbere de diamant.

Printre beneficiile acestei proceduri regasim exfolierea celulelor moarte de la nivelul tenului, indepartarea semnelor de fotoimbatranire, indepartarea punctelor negre superficiale, eliminarea petelor de pigmentare, combaterea ridurilor fine si a liniilor de expresie de la nivelul fetei, inchiderea acelor pori care sunt dilatati, echilibrarea nivelului de sebuum de la nivelul tenului sau tratarea cicatricilor rezultate in urma acneei. Nu in ultimul rand vei beneficia de un ten luminos si cu aspect ferm.

Pentru a te bucura de toate aceste beneficii ale procedurii cu pulbere de diamant nu trebuie decat sa gasesti un salon de infrumusetare care ofera astfel de servicii pentru ingrijire si rejuvenare faciala. In cadrul unui astfel de salon care ofera tratamente faciale Bucuresti vei beneficia de personal instruit pentru aplicarea acestor proceduri, dar si o igiena la cele mai ridicate standarde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *