Idei preconcepute despre service-urile de calculatoare si laptopuri

Odata cu cresterea numarului de computere care sunt folosite atat pentru locul de munca, cat si pentru activitatile din timpul liber, a crescut constant si numarul service-urilor care ofera servicii complete pentru mentenanta si reparatii pentru astfel de dispozitive. Cu toate acestea, foarte multi romani continua sa caute rezolvarea anumitor defectiuni sau probleme cu care se confrunta in cazul laptopului in mediul online.

Aceasta alegere porneste de multe ori de la anumite idei preconcepute cu privire la aceste service-uri autorizate in reparatii laptop si calculatoare. Doar ca de foarte multe ori aceste idei nu au un suport real si sunt contrazise de realitate. Iata care sunt cele mai des intalnite astfel de idei preconcepute pentru care foarte multi romani ezita sa se adreseze unor profesionisti atunci cand au nevoie de rezolvarea unei defectiuni sau de remedierea unei probleme.

Costurile sunt prea mari

Prima idee care naste reticenta in a apela la un service autorizat pentru repararea laptopului sau a calculatorului se refera la faptul ca aceste servicii ar avea costuri prea ridicate. Cu toate ca este absolut firesc sa vorbim despre achitarea anumitor costuri pentru serviciile prestate, de foarte multe ori cei care au nevoie de remedierea defectiunilor laptopului considera ca aceste costuri nu au acoperire. Pe de alta parte, daca punem in balanta faptul ca in 24-48 de ore defectiunile unui laptop sunt rezolvate si beneficiezi inclusiv de garantie, cu siguranta ca merita sa achiti costurile respective.

Rezolvarea defectiunilor dureaza prea mult

O a doua idee pentru care multa lume apeleaza la prieteni sau cunostinte pentru rezolvarea unor defectiuni aparute la computer este aceea conform careia reparatiile intr-un service autorizat dureaza foarte mult timp. Aceasta ideea poate fi valabila intr-un service unde personalul este insuficient pentru a face fata unui numar mare de solicitari. Insa atata timp cat apelezi la un service profesionist pentru reparatii laptop cu mai multe centre si cu personal suficient de numeros pentru a raspunde mai multor solicitari efectuate concomitent, atunci cu siguranta ca vei putea beneficia de promptitudine in remedierea oricarei defectiuni.

Toate operatiunile sunt disponibile pe Internet

Tot in randul ideilor preconcepute pentru care exista inca suficient de multa reticenta in a apela la serviciile unui service autorizat este si aceea conform careia operatiunile efectuate de personalul unui astfel de service sunt disponibile pe Internet. Prin urmare ar putea fi rezolvate de oricine.

Insa chiar daca foarte multe dintre operatiunile specifice sunt intr-adevar disponibile in mediul online, trebuie spus ca intr-un service autorizat vei beneficia de personal cu o vasta pregatire si experienta, dar si de cele mai performante echipamente pentru diagnosticarea si remedierea defectiunilor aparute la laptop.

Sunt folosite piese second hand

O alta idee preconceputa in privinta serviciilor prestate de personalul unui service specializat in reparatii laptop si calculatoare se refera la faptul ca se folosesc piese second hand pentru inlocuirea pieselor uzate. Aceasta idee poate fi usor combatuta prin faptul ca intr-un service cu adevarat profesionist orice client va beneficia de garantie atat pentru manopera efectuata in vederea remedierii defectiunii, cat si pentru piesele inlocuite. Iar de cele mai multe ori vei beneficia de piese originale pentru inlocuirea pieselor uzate.

Datele si informatiile pot fi furate de pe laptop

Nu in ultimul rand exista temeri cu privire la faptul ca datele si informatiile stocate pe laptop ar putea fi furate de catre cei la care apelam pentru remedierea defectiunilor si a problemelor. Acest lucru este posibil daca apelam la un service neautorizat sau care nu ofera garantie clientilor. Insa atunci cand ne adresam unui service autorizat care se respecta, acesta va pune la dispozitia clientilor asigurari privind protejarea datelor care sunt stocate pe laptop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *