Fatetele dentare si beneficiile aduse de aceasta procedura dentara

Daca esti printre persoanele care cauta sa obtina un zambet perfect sanatos si extrem de frumos, care sa fie asemenea vedetelor pe care le vezi zilnic in media, atunci trebuie sa stii ca in zilele noastre poti beneficia de proceduri stomatologice menite a te ajuta sa obtii zambetul dorit. In acest sens tratamentul cu fatete dentare Alexandria poate fi exact procedura de care ai nevoie.

In functie de nevoile fiecarui pacient, un specialist in tratamente dentare va putea sa te ajute sa rezolvi problema dintilor care nu sunt suficient de albi sau care nu au aspectul dorit din perspectiva formei sau a marimii. Datorita faptului ca fatetele dentare reprezinta o investitie pe termen lung, este important sa stii care sunt aspectele care caracterizeaza aceasta procedura stomatologica si care este opinia specialistilor in domeniu in privinta beneficiilor acestei proceduri.

Ce probleme rezolva fatetele dentare?

Fatetele dentare pot rezolva mai multe probleme cu care se pot confrunta pacientii. Aici amintim probleme precum decolorarea dintilor, patarea dintilor, dinti nealiniati corespunzator sau dinti care au forme diferite. Oricare dintre aceste probleme pot fi rezolvate prin aplicarea fatetelor dentare. Este important de punctat faptul ca procedura aplicarii fatetelor dentare este efectuata doar in contextul unei discutii cu un medic stomatolog si la recomandarea acestuia.

Fatetele dentare sunt confectionate din portelan si reprezinta cea mai moderna tehnica pentru imbunatatirea zambetului si pentru rezolvarea diferitelor probleme estetice la nivelul danturii. Prin urmarea unui tratament cu fatete dentare Alexandria, pacientul va putea opta pentru marimea, culoarea sau forma pe care si-o doreste pentru dantura care va rezulta in urma acestui tratament de estetica dentara. In acest mod fiecare pacient se va bucura de un rezultat final care sa fie conform asteptarilor.

Pacientii vor putea obtine o culoare naturala a dintilor, pentru ca nimeni sa nu realizeze faptul ca dintii au fost supusi tratamentului cu fatete dentare. Fatetele dentare sunt realizate din straturi extrem de subtiri in vederea acoperirii suprafetei frontale a dintilor naturali. In acest mod chiar si dintii care au fost sparti sau usor crapati vor avea din nou aspectul dorit, iar pacientul isi va recapata zambetul si increderea de sine.

Principalele avantaje ale fatetelor dentare

Tratamentul dentar cu fatete este recomandat prin prisma numeroaselor avantaje pe care aceasta procedura le aduce in viata pacientilor. Un prim avantaj important este dat de faptul ca fatetele dentare contribuie la obtinerea unui aspect natural al dintilor si imita foarte indeaproape smaltul dintilor naturali.

Un al doilea avantaj este dat de rezistenta indelungata a portelanului din care sunt confectionate fatetele dentare. Intretinerea este usor de realizat, iar prin urmarea unor controale regulate si a unei igiene orale riguroase, poti avea incredere in utilizarea fatetelor dentare timp de cel putin 10-15 ani.

Tot in randul avantajelor tratamentului cu fatete dentare Alexandria putem aminti aspectul referitor la alegerea numarului de dinti care pot fi fatetati. Chiar daca nu toti dintii vor fi fatetati, culoarea fatetelor poate imita indeaproape culoarea dintilor naturali si astfel nu vor exista diferente semnificative intre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *