Promovarea unui magazin online nu este deloc acelasi lucru cu promovarea unui website

Structura unui web site este foarte importanta, continutul acestuia fiind esential. Structura site-ului trebuie sa fie una placuta pentru utilizatorii care il acceseaza. Cu cat acesta are o structura mai clara cu atat va fi mai important pentru SEO.

Cum ar trebui sa arate designul unui website

Motoarele de cautare apreciaza de fiecare data un site cat mai bine organizat. Cel mai bine este sa discutam cu o companie specializata care sa ne ajute inca de la inceput sa ne realizam un site cat mai bine structurat.

• Organizarea cuvintelor cheie

Organizarea cuvintelor cheie este un aspect important pentru inceperea optimizarii unui site din punct de vedere SEO. Structura site-ului ne va da o nota foarte clara asupra cuvintelor cheie pe care ne vom focusa. Este foarte important sa alegem cu multa atentie si cat mai complex toate cuvintele cheie ale site-ului nostru.

• Pagina de Start

Pagina de start este cea care cu care intra in contact toti clientii nostri. Aceasta pagina stabileste cui apartine site-ul, descrie scopul acestuia si structura. Aceasta pagina trebuie sa aiba un aspect diferit fata de toate celelalte pagini. Elementele care trebuie sa atraga atentia trebuie sa fie pozitionate in partea de sus a paginii.

• Utilizarea unei structuri de navigatie cu putine nivele

Structura de navigare a site-ului trebuie sa fie destul de simpla. Este necesar sa ne asiguram ca paginile cele mai importante sunt vizibile. Cu cat clientii nostri au acces mai usor la aceste pagini cu atat site-ul nostru va fi mai bine pozitionat pe motoarele de cautare.
Este recomandat ca site-ul sa fie intuitiv si doar cu cateva click-uri toti clientii sa poata obtina informatiile de care au nevoie.

• Meniu care sa afisezee numai paginile principale de navigare

Meniul principal este foarte important. Acesta trebuie sa afiseze numai paginile principale iar numarul subcategoriilor nu trebuie sa fie mai mare de 6. Trebuie sa evitam sa folosim o structura de navigatie care sa fie bazata pe imagini. Cel mai bine este sa folosim un tip de text combinat cu ancorele potrivite care sa ne asigure o optimizare SEO potrivita.

De ce este importanta structura site-ului

Atunci cand ne dorim sa avem o pozitie mai buna pe motoarele de cautare trebuie sa ne asiguram ca avem un site creat cat mai corect.Arhitectura site-ului este importanta atat pentru clienti cat si pentru motoarele de cautare. Fara o structura buna, site-ul nostru nu va reusi niciodata sa devina vizibil din punct de vedere SEO.

O structura buna a site-ului ne ajuta in urmatoarele:

• Motoarele de cautare vor reusi sa indexeze paginile site-ului
• Motoarele de cautare vor prioritiza paginile noastre cele mai importante
• Ajuta la raspandirea echitatii linkurilor
• Ajuta utilizatorii sa gaseasca mai usor paginile site-ului

O companie specializata ne poate oferi site-ul pe care il dorim.Este recomandat sa apelam de fiecare data cand ne dorim un site calitativ la o companie specializata. Aceasta este cea mai in masura sa ne ofere cele mai bune rezultate.

Digital Craft ne ofera servicii SEO ecommerce care sa ne ajute site-ul sa se pozitioneze mai bine pe motoarele de cautare.Structura site-ului are nevoie de fiecare data de o atentie sporita dar si de un design desavarsit. Trebuie sa ne gandim la structura site-ului inainte de a-l crea.

Toate imbunatatirile necesare le putem face si pe parcurs dar trebuie sa stim inca de la inceput ce decizii sa luam.Cu siguranta structura site-ului este o metoda prin care ne putem optimiza site-ul pentru motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *