Servicii de vulcanizare oriunde te-ai afla la preturi avantajoase

Soferii romani sunt obisnuiti sa aiba mari probleme cu drumurile pe care ruleaza. Din acest motiv vizitele la service-urile auto sunt frecvente. Insa exista situatii in care in calitate de sofer te poti confrunta cu anumite probleme sau defectiuni ale rotilor, anvelopelor sau jantelor. Astfel de situatii te pot face sa te opresti pe marginea drumului sau te pot impedica sa pornesti inspre destinatia unde ai treaba.

Din fericire astfel de probleme pot fi rezolvate mult mai rapid cu ajutorul serviciilor de vulcanizare mobila Ilfov. Astfel de servicii sunt oferite de firma Micul Expert Auto pentru toti soferii care au nevoie de rezolvarea imediata a defectiunilor aparute la roti sau anvelope. Serviciile prestate de aceasta firma acopera atat municipiul Bucuresti, cat si localitatile din judetul Ilfov.

Aspecte care recomanda firma Micul Expert Auto

Daca te intrebi care sunt argumentele pentru care sa ai in vedere firma Micul Expert Auto, trebuie spus ca exista mai multe aspecte in acest sens. In primul rand vorbim despre o firma care pune la dispozitie mecanici si personal calificat si instruit. Fiecare membru al echipei este calificat pentru a presta serviciile regasite in portofoliul firmei.

Un al doilea aspect care recomanda vulcanizarea mobila oferita de aceasta firma se refera la experienta vasta in domeniul acesta de activitate. Vorbim despre o experienta de cativa ani de zile, timp in care numerosi soferi au beneficiat de servicii profesionale la standarde ridicate de calitate. Promptitudinea data de programul non stop este un alt motiv pentru care merita sa ai in vedere serviciile acestei firme.

Nu in ultimul rand preturile avantajoase practicate de Micul Expert Auto se adauga la aspectele anterior punctate. Preturile competitive sunt printre cele mai avantajoase din Bucuresti, iar deplasarea in Bucuresti este de 150 de lei. In aceasta suma intra deplasarea si constatarea problemelor sau a defectiunilor cu care te confrunti. Serviciile efectuate se incadreaza in alte tarife, in functie de complexitatea acestora. Pentru kilometri suplimentari in afara Bucurestiului tariful este de 4 lei pe fiecare kilometru parcurs.

Ce ofera firma Micul Expert Auto?

Soferii care au probleme in cazul rotilor si al anvelopelor trebuie sa stie ca la firma Micul Expert Auto vor putea beneficia de o multitudine de servicii din partea unor mecanici pregatiti si cu o vasta experienta. In acest sens atunci cand ai nevoie de vulcanizare la fata locului vei putea beneficia de servicii pentru reparatii anvelope, inlocuirea de anvelope atat cu anvelope noi, cat si cu anvelope second hand, dar si echilibrarea rotilor.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile de vulcanizare mobila Ilfov oferite de aceasta firma din Bucuresti este sa apelezi unul din numerele de telefon 0765.034.655, 0721.782.004. In cel mai scurt timp o autoutilitara va ajunge la locul unde ai ramas cu masina sau locul de unde masina refuza sa porneasca.

Se face constatarea problemei si se trece la rezolvarea acesteia in cel mai scurt timp.In cel mai scurt timp vei putea porni la drum, indiferent de ora la care ai avut nevoie de astfel de servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *