Ce sa faci pentru a avea o viata de cuplu perfecta

Daca esti casatorita de putin sau de mult timp, cu siguranta iti doresti o relatie cat mai frumoasa si mai lunga. Este dovedit faptul ca odata cu trecerea timpului, de cele mai multe ori in cupluri intervine plictiseala si se ajunge la o stare de singuratate in doi. Acest lucru se intampla daca partenerii nu depun eforturi pentru a-si face frumoasa viata de cuplu la orice varsta.

Pentru a va bucura cat mai mult timp de iubire trebuie sa tii cont de cateva reguli de baza, pe care sa le respecti cu strictete. O imbratisare sincera, din suflet sau o vorba senina face mai mult decat o mie de cuvinte. Iata ce ar trebui sa faci pentru a te bucura din plin de fericire :

1. Surprinde-ti uneori partenera cu ceva placut Nu trebuie sa-i faci cine stie ce surpriza dar gandeste-te ca gesturile mici au o mare insemnatate. Trimite-i un mesaj de dragoste sau arata-i un gest de afecțiune spontan, pentru ca acestea pot face minuni intr-o relatie de cuplu.

2. Comunicati cat mai mult Indiferent daca sunteti plecati toata ziua sau va vedeti doar cateva ore seara sau dimineata, nu evitati sa schimbati cateva vorbe, pareri, impresii, ganduri. Este bine sa va conectati in permanenta macar virtual, daca fizic nu e posibil.

3. Impartiti treburile casnice Faceti impreuna curatenie, mancare si ajutati-va reciproc in functie de cat timp aveti la dispozitie pentru a-l petrece impreuna.

4. Nu renuntati la viaţa sociala Intalnirile cu prietenii, iesirile in oras la plimbare sau la un spectacol trebuie sa faca parte din obiceiurile voastre cotidiene, pentru a impiedica aparitia rutinei.

5. Nu incerca sa schimbi caracterul partenerului Daca nu iti convine ceva la partenerul de viata nu incerca sa-l schimbi ci mai degraba aminteste-ti ca iti placea de el cum era, acum cativa ani. Intotdeauna vor fi diferente in cuplu si nu trebuie mereu sa fiti de acord in toate, pentru ca altfel viata voastra ar fi anosta.

6. Nu fii geloasa. Nimanui nu-i place sa fie urmarit in permanenta si nici sa ceara explicatii cand lipseste de acasa. Daca apar probleme discuta civilizat cu partenerul tau si fii vigilenta daca apar motive ca te insala. Altfel, nu vei face altceva decat sa-l indepartezi de tine, fara sa ai certitudinea ca ti-a fost infidel.

7. Aplaneaza certurile apeland la umor Atunci cand spiritele se încing, avem tendinta sa ne certam chiar daca nu rezolvam absolut nimic. Daca motivul de la care s-a plecat este nesemnificativ si observi ca cearta nu duce la nimic bun, apeleaza la o gluma si pune punct conflictului. Pastreaza un ton ceva mai calm si incearca sa treci peste pentru ca viata este mult prea frumoasa si nu merita sa pierdeti vremea certandu-va.

Cauta sa vezi ceva bun in orice situatie si fii calma si intelegatoare daca vrei sa te bucuri din plin de fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *