Tot ceea ce trebuie sa stii despre albirea dintilor

In cadrul serviciilor stomatologice puse la dispozitie de un cabinet stomatologic sau de o clinica stomatologica se regasesc inclusiv serviciile pentru albirea dintilor. Este o procedura recomandata atat pentru persoanele are isi doresc sa arate mult mai bine din perspectiva zambetului si al aspectului danturii, cat si pentru persoanele care din anumite motive si-au pierdut albul natural al dintilor.

Albirea dentara efectuata de medici stomatologi

In ciuda faptului ca astazi gasim in foarte multe surse diferite abordari pentru obtinerea unor dinti mai albi, trebuie spus ca singura metoda cu adevarat sigura pentru albirea dintilor Alexandria este sa apelam la medici stomatologi. In acest mod avem certitudinea ca nu vor exista efecte adverse ale procedurii de albire dentara. Mai mult, vom putea remarca si faptul ca aceste proceduri inseamna rezultate vizibile la nivelul danturii.

In urma tratamentelor de albire dentara rezultatele sunt vizibile imediat. Albirea dintilor inseamna un rezultat care poate dura pana la aproximativ 2 ani de zile. Insa pentru a pastra aceasta perioada de timp rezultatele albirii dentare, este nevoie sa fie evitat consumul de lichide fierbinti si de lichide colorate. Premergator albirii dentare este necesara efectuarea unei evaluari ample din partea medicului stomatolog.

Orice afectiune gingivala existenta va trebui tratata anterior procedurii de albire a dintilor. In acelasi timp este necesara o igienizare dentara profesionala completa. In cadrul igienizarii profesionale vorbim despre efectuarea detartrajului, a periajului profesional si a procedurii cu air-flow. Ulterior se trece la albirea dintilor.

Aspecte de avut in vedere pentru albirea dintilor

Procedura de albire a dintilor este una complet non-invaziva. In cadrul acestei proceduri este aplicata o substanta speciala la nivelul dintilor, aceasta substanta avand o concentratie foarte ridicata de peroxid de hidrogen. In functie de nuanta dorita la nivelul dintilor, se va putea aplica respectiva substanta de mai multe ori intr-o singura sedinta. Sedinta pentru albirea dintilor Alexandria dureaza undeva la aproximativ 90 de minute.

Este important de subliniat faptul ca de cele mai multe ori albirea dintilor vizeaza acei dinti care sunt vizibili atunci cand zambim. Din acest punct de vedere trebuie spus ca exista posibilitatea de a fi necesara inlocuirea plombelor vechi sau chiar a lucrarilor protetice vizibile, daca respectivele lucrari protetice au o nuanta distincta fata de dintii care au fost supusi procedurii de albire.

Un detaliu foarte important de luat in considerare de catre pacientii care isi doresc sa apeleze la procedura de albire dentara se refera la alimentatia pe care trebuie sa o urmeze pentru a pastra cat mai mult rezultatele albirii dentare. In acest sens consumul de alimente care contin numerosi pigmenti alimentari, fumatul, consumul de cafea sau o igiena orala deficitara, toate acestea pot afecta rezultatele albirii dentare.

Daca simti ca nu esti pe deplin multumit(a) cu nuanta dintilor care sunt vizibili atunci cand zambesti, trebuie sa stii ca poti oricand sa te programezi pentru o sedinta pentru albirea dintilor Alexandria. Modent Clinic iti pune la dispozitie astfel de servicii stomatologice alaturi de multe alte proceduri stomatologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *